lauantai 24. kesäkuuta 2023

Kaikki tuki moskovan imperialismin vastaisille sotatoimille laajempana ase-apuna koulutus- ja huoltopalveluiden lisäksi Ukrainalle, Georgialle, Japanille etc yhteistyössä Nato ja vapaat kansakunnat?

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto vaatii voimakkaampaa aseapua Ukrainaan moskovan imperialismin lopulliseksi liiskaamiseksi pahuuden syöpänä pois keskuudestamme
https://Occupied-territories-back.blogspot.com


Kaikki tuki moskovan imperialismin vastaisille  sotatoimille laajempana ase-apuna koulutus- ja huoltopalveluiden lisäksi Ukrainalle, Georgialle, Japanille etc yhteistyössä Nato ja vapaat kansakunnat?

Iloitkaamme Moskova😉kohta tulessa hyvässä😉lykyssä kohta ;)😉Kohta jytisee 😉 Moskovassa ;)? Sinulle, minulle etc 😉  Euroopalle rauhaisaa juhannusta 😉 Valkoisen Suomen 1918 tapaan 😉 https://eurovaaliehdokas-tampere.blogspot.com/ #Juhannusmoro blogissa missä myös #video 😉 #SeppoLehto #eurovaaliehdokkaanne 2024  

Eläköön vapaa Ukraina #SlavaUkraini  Suomelle Virolle Latvialle Saksalle Ukrainalle, Georgialle, Japanille etc  miehitetyt alueet takaisin moskovan ikeen alta samoin 😉  USA olisi voinut olla sekaantumatta 1900-luvun eurooppasotiin niin ei olisi nykyisenkaltaisia ongelmia. Sensijaan nyt USA:lle suuri kiitos, mutta parantamisen varaa on, nyt pitäisi saada kunnon kalustoa ilman rajoituksia ja hyökkäys suoraan Moskovaan, kun se on sallittua ollut Kiovaan ja Mariupoliin Harkovaan Hersoniin etc.

Vastavuoroisuus on itsestäänselvää? Suomen etu on moskovan imperialismin katoaminen, kuten muullekin euroopalle. 

Eurovaaliehdokkaanne historioitsija Huk Seppo Lehto Tampere


Tilannekartta 12.6.2023 Ukraina edennyt kuvastoa-------------------


-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti